بلاگ
هشت روشی که زنان کارآفرین می توانند از کرادفاندینگ با موفقیت استفاده کنند
زنان کارآفرین؛ کرادفاندینگ، روش موفقیت
جملهای معروف هست که میگوید: "برای پول درآوردن، پول لازم است."
برای کارآفرینان زن، فراهم کردن این پول میتواند هنگام راه اندازی کسب و کار یا تلاش برای رشد یک کسب و کار بازدارنده باشد. نتایج مصاحبه با چندین زن کارآفرین نشان میدهد که نداشتن پول و سرمایه اولیه کافی باعث کند شدن آنها می شود.
کراودفاندینگ می تواند روشی بسیار موثر برای سر پا نگاه داشتن و تداوم فعالیت یک تجارت باشد که امروزه زنان بیشتر و بیشتر از آن بهره میبرند. طبق آمار حدود 47 درصد از کمپینهای موفق اجرا شده در پلتفرمهای معروف کراودفاندینگ توسط بانوان اجرا شده است. همچنین چند بستر کراودفاندینگ به طور خاص برای زنان کارآفرین وجود دارد، مانند iFundWomen و Women You Should Fund.
در این جا برای رفع نگرانی های زنان کارآفرین که برای استفاده از کراودفاندینگ مردد هستند، توصیههای سه متخصص در مورد چگونگی ایجاد کمپینهای کراودفاندینگ برای سرمایه گذاری عاقلانه آورده شده است:
1- قبل از این که وارد کراودفاندینگ شوید، باید کادری از افراد را داشته باشید که مشروعیت و تخصص شما را تایید کنند.
حضور در شبکه های اجتماعی با تعداد زیادی فالوور میتواند کارهای زیادی در جهت مشروعیت بخشیدن به شما و محصولتان در یک فضای سرمایه گذاری جمعی انجام دهد.
2- داستان خود را به خوبی شرح دهید.
این بخش جایی است که زنان می توانند از یک مزیت برخوردار باشند. و بستری مناسب برای ابراز احساسات و صحبت درباره محصول و داستان شما است که به قدرت زنان در کراودفاندینگ کمک می کند. زنان اصالت، شفافیت، ارتباط با احساسات را به ارمغان می آورند. و می توانند داستان محصول یا گجت خود را به گونهای بگویند که آن را قدرتمندتر و ارزشمندتر جلوه دهد. زنان در حیطه کراودفاندینگ موفق هستند زیرا داستان نویسان عالی و بازاریاب های خوبی هستند.
3- مخاطبان خود را بشناسید.
کارآفرینانی که کمپین های موفقی دارند اغلب یک سال قبل از شروع تجارتشان، شناخت مخاطبان خود شروع میکنند، آنها را آزمایش می کنند و اطمینان حاصل می کنند که محتوای آنها در بین مشتریانشان محبوب و مقبول است. بنابراین هنگام عرضه محصول بیگدار به آب نمیزنند.
4- یک هدف و جدول زمانی واقعی سرمایه گذاری جمعی را مشخص کنید.
یک برنامه گسترده بودجه ایجاد کنید و هزینه های اساسی را که در راه اندازی کسب و کار خود با آن روبرو خواهید شد، از جمله مالیات و هزینه های پیش بینی شده را لیست کنید. سایر مشاغل و پروژه های مشابه دیگر را پیدا کنید که دارای کمپین های تأمین مالی سرمایه گذاری هستند و توجه داشته باشید که چه مقدار سرمایه به عنوان هدف خود داشتهاند.
5- در مورد مدل کراودفاندینگ تصمیم بگیرید.
زنان کارآفرین، در هر محدوده سنی و صنعتی، باید نوع بستر کراودفاندینگ را که برای آنها بهترین است را ارزیابی کنند. تحقیقات نشان می دهد که تفاوت های اساسی در سیستمهای سرمایه گذاری وجود دارد که کارآفرینان باید آنها را بر اساس اهداف کمپین خود بررسی کنند. برخی از این سیستمها صرفاً بر کمکهای مالی تمرکز داشته و انتظار بازگشت سرمایه خود را ندارد. برخی دیگر به جای کمک های مالی پاداش میدهند، مانند محصولات رایگان این شرکت. سایر کمپین های سرمایه گذاری درصد کمی از مالکیت سهام یا حق امتیاز فروش را ارائه می دهند. سرانجام، وام هایی وجود دارند، بدین صورت که شما مبلغ وام داده شده را بدون بهره پس میدهید.
برای بررسی بیشتر مدلهای مختلف کراودفاندینگ میتوانید به مقالهای با همین عنوان که در وبلاگ روناک اینوست موجود است مراجعه کنید.
6- هزینهها را ارزیابی و شناسایی کنید.
سیستم های مختلف تأمین مالی جمعی دارای ساختار هزینه های مختلف هستند و شما باید قبل از راه اندازی یک کمپین هزینه های این کار را درک کنید.
به عنوان مثال بودجه Kickstarter همه یا هیچ است. هیچ کس بابت تعهد در قبال یک پروژه هزینه ای دریافت نمیکند مگر اینکه این پروژه به هدف تأمین مالی خود برسد. اگر پروژه ای با موفقیت تأمین مالی شود،Kickstarter، 5% هزینه وجوه جمع آوری شده، به علاوه هزینه پردازش پرداخت (تقریبا 3 تا 5٪) را پرداخت می کند.
7- کمک تخصصی بگیرید
دلیل این امر این است که نحوه سرمایه گذاری، نحوه بیان داستان و برقراری ارتباط مستمر در صفحه سرمایه گذاری شما ضروری است . در این کمپین روابط عمومی به اندازه جمع آوری کمک مالی اهمیت دارد.
8- روی کراودفاندینگ به عنوان تنها راه جمع آوری کمک مالی حساب نکنید.
این اشتباه است که فکر کنیم قصد داریم به کراودفاندینگ بپردازیم و سپس می توانیم تمام آنچه را که برای پیشبرد فعالیت خود لازم داریم داشته باشیم. در مراحل اولیه، شما نیاز به استفاده از بسیاری از ابزارهای دیگر دارید. شما باید سرمایه گذاران زیادی داشته باشید.
منبع:
https://www.forbes.com